Troldehøjen
Velkommen til Troldehøjen

Troldehøjen

Troldehøjen er en integeret daginstitution i Hillerød kommune. Vi bor tæt på naturen i Nødebo med Esrum Sø og Grib Skov, ca. 7 kilometer fra Hillerød Centrum.

Troldehøjen er normeret til 46 børn, så vi er en dejlig lille institution med god plads, både inde og ude. Børnene er opdelt i 3 grupper, Mummitroldene  0 - ca. 3 år  og Bjergtroldene og Skovtroldene ca. 3 - skolestart. Bjergtroldene er primært de yngste børnehavebørn og Skovtroldene er de ældste børnehavebørn. Skovtroldene er vores skovgruppe, og de går i skoven 3 formiddage om ugen.

På vores legeplads er der god plads og gode muligheder for fysisk udfoldelse med en stor legehøj, piratskib og ikke mindst vores bålhytte. I årene 2010 - 11 har vi fået renoveret vores legeplads, med blandt andet et piratskibet og den overdækkede bålplads.

I skovgruppen har vi særligt fokus på natur og science, men vi arbejder bredt med alle de pædagogiske læreplanstemaer. Science er en pædagogisk tilgang vi arbejder med i forhold til alle projekter. Det handler om legende læring, hvor vi med en nysgerrig og undersøgende tilgang, ikke bare giver børnene svaret, men finder svaret på de mange spørgsmål i et samarbejde med børnene.

Troldehøjen hed tidligere Pilehøjen. Men fra 1 januar 2013 blev Pilehøjen sammenlagt med skovbørnehaven Skovhuset. Efter en afstemning blandt forældrene i begge institutioner fik vi vores nye navn : TROLDEHØJEN. I samme forbindelse fik vi tilknyttet en skovgruppe.

Alle børn kan blive tilknyttet skovgruppen når de opfylder kriterierne for at starte. Hvornår barnet er klar, er noget vi i samarbejde med forældrene beslutter.

Læs mere under fanen "Skovtilbud"

Troldehøjen Kirstinehøj 17
Kom og besøg os
Nyt fra Børnehuset Troldehøjen

NYT : Læs om vores traditioner og arrangementer    
           under fanen : Om Troldehøjen/Årshjul.
           Læs om Feriepasning og lukkedage under    
           fanen : Om Troldehøjen/feriepasning.
 

Kom og besøg vores dejlige hus.
ring for besøg 72324610

Webmaster: lasi@hillerod.dk, telefon 72324617