Troldehøjen
Velkommen til Troldehøjen

Troldehøjen

Troldehøjen er en integeret daginstitution i Hillerød kommune. Vi bor tæt på naturen i Nødebo med Esrum Sø og Grib Skov, ca. 7 kilometer fra Hillerød Centrum.

Institutionen åbnede i 1994. I årene 2010 - 11 har vi fået renoveret vores legeplads, med blandt andet et piratskib og overdækket bålplads.

Troldehøjen er normeret til 62 enheder, børnene er opdelt i 3 grupper, 2 grupper fra 0 til ca. 3 år (Mumitroldene og Bjergtroldene) 1 gruppe fra ca. 3 år - skolestart (Skovtroldene)

I Troldehøjen sætter vi fokus på naturaktiviteter, idræt og bevægelse.

Vi arbejder med faste aktivitetsgrupper, hvor børnene er opdelt på tværs af stuerne i alders/udviklingsgrupper.

I aktivitetsgrupperne arbejder vi primært med idræt, rytmik, bevægelsslege, socialmotorik, slåskultur, teater og naturoplevelser.

På vores legeplads er der gode muligheder for fysisk udfoldelse med en stor legehøj, og ikke mindst vores overdækket bålhytte, hvor vi 1 - 2 gange om måneden tilbereder mad.

Fra 1 januar 2013 blev Pilehøjen sammenlagt med skovbørnehaven Skovhuset. Efter en afstemning blandt forældrene i begge institutioner fik vi vores nye navn : TROLDEHØJEN

Fra 1 maj 2013 fik vi en skovgruppe tilknyttet til instutionen. I skovgruppen kommer børnene i skoven 3 formiddage om ugen.

Det vil være muligt at få sit barn skrevet op til skovgruppen, ved henvendelse til Hillerød Kommune pladsanvisning, hvis man ønsker det.

Der er 3 kriterier for at starte i skovgruppen:

- Barnet skal helst være fyldt 3 år
- Barnet skal være renlig
- Barnet skal kunne gå langt

Troldehøjen Kirstinehøj 17
Kom og besøg os
Nyt fra Børnehuset Troldehøjen

NYT : Læs om vores traditioner og arrangementer    
           under fanen : Om Troldehøjen/Årshjul.
           Læs om Feriepasning og lukkedage under    
           fanen : Om Troldehøjen/feriepasning.
 

Kom og besøg vores dejlige hus.
ring for besøg 72324610

Webmaster: lasi@hillerod.dk, telefon 72324617